5+1 módszer, ami nem segített elmulasztani a fogfájást

 

Igen, tényleg írok 5+1 módszert, ami nem segített elmulasztani a fogfájást, de akár csökkenthette volna.

Komoly fájdalmak kellenek ahhoz,  hogy hajlandó legyek bevenni fájdalom csillapítót. Képes vagyok bevetni előtte minden létező módszert, ami nekem komfortos, hogy jobban legyek.

Ebből osztok most meg párat amit természetesen kipróbáltam:

  1. Tegnap este már a jóslófájásoknál elővettem a mobiltelefont és gyors kerestem egy fogfájás csillapítást akupresszúrával blogot. Ebből az alap pontot, ne kérdezt hogy hívják, de más fájdalmakra is jó a kezemen elkezdtem nyomogatni, de valahogy nem változtatott most semmit, sőt..
  2. Találtam egy blogot ami arra tett utalást, hogy melyik más szervünkkel lehet gond ha fogfájásunk van, ebből megtudtam, hogy más szerv ha felül fáj és más ha alul, de mivel nekem mindkettől fájt, így ezzel sem lettem előrébb.
  3. Elővettem a számtalanszor bevált meditáció módszeremet, itt odáig jutottam, hogy megszünt a külvilág, ellazultam és már csak a fogam körül lüktetett a fájdalom, így beláttam hogy most ez sem fog segíteni.
  4. Olvastam valahol hogy a jeges borogatás is fájdalomcsillapítóként hat és 20 percenként lehet folytatni, így a fagyasztóból kivettem a kis kék izét (nem tudom mi a neve) amiben valami folyadék van és sokáig tartja a hideget és éppen fájdalom csillapításra adták egyszer egy patikában, szóval jegeltem és közben figyeltem hogy az arcom lefagyott-e már. Figyelem elterelésnek jó volt, de most ez sem működött.
  5. Elővettem a tarsolyomból az arctornát, mert pár napja amikor a fogászati kezelésem elkezdődött észrevettem, hogy a szakmai konzultációk közben a beszéd csillapítottam a fájdalmat, így most szépen áttornáztattam, tényleg nem akartam este 11-kor itthon hangosan magammal beszélgetni, inkább hagytam a családot aludni és komolyan elkezdtem szenvedni.
  6. +1 módszerként ami lehetne a nulladik is, azzal indultam, hogy fogat mostam jó alaposan és jó sokat bőven öblítettem - ugyanis ezt már korábban is tapasztaltam hogy ilyenkor mindenképpen enyhül a fogérzékenység - nos ez sajnos nem volt elég... most.
Eddig bírtam. Találtam a fiókban egy erős rapid nevű fájdalom csillapítót, emlékeztem, hogy erre nem volt allergiás legutóbb, bár lóadag, de bevállaltam.

Nos 10-15 perc múlva volt nincs fájás,egészen most másnap este 7-ig.

Már a jóslófájások elkezdődtek... de még várok...



Tavaly júniusban kezdtem el online életmódváltó naplót vezetni. Izgalmas felismeréseket hozott és hoz is folyamatosan.

-------------------

Ez itt a reklám helye, a vállalkozásomban is szeretem az egyszerű, de hatékony megoldásokat. Itt tudsz hozzám szakmai konzultációra időpontot foglalni.

#mentespraktikák

Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!