Így volt ingyenes a soron kívüli magán MRI vizsgálatom

 Pár hónapja megtréfált a gerincem ami elviselhetetlen fájdalmakat hozott. Nem várhattam tovább kértem egy MRI beutalót. Mivel a leggyorsabb a magán MRI volt, ezért utánajártam, hogyan lehet ezt ingyenesen igénybe venni.

Kb. 30 éve küzdök váratlanul fellépő gerincfájdalmakkal. Elég egy rossz mozdulat, amit addig nem tudtam hogy rossz lehet.

Megtanultam kezelni  ezt a problémámat, vagyis inkább megelőzni, napi rendszeres gyógytornákkal, lazításokkal, nyújtásokkal... de ettől függetlenül azért  néha előjönnek a fájdalmak elviselhetetlen formában.

Megtanultam azt is hogy ilyenkor azonnal keresek olyan pozíciót, ahol a fájdalom csillapul vagy el is múlik, ezek elég vicces pózok, pláne, hogy mindig más válik be.

Ha hasonló problémáid szoktak lenni, akkor tudod miről beszélek.

Szóval most már tudni akartam, hogy mi a bajom, kaptam is beutalót MRI vizsgálatra és kb. 6 hónapra rá egy időpontot TB ellátás keretében.

Ekkor kapcsolt be reflexszerűen a Katiötletek. Írtam az egészségpénztárunkhoz kapcsolt ellátásszervező szolgáltatónak, amiért 185 Ft/hónap díjat fizetünk a Prémium Egészségpénztáron belül, rákérdeztem, hogy ezt az MRI vizsgálatot támogatják-e az előfizetés keretében. Pozitív választ kaptam, kerestem itt Szegeden egy magán MRI-t, ami nem kis pénz, ez alapján feltöltöttem az igényemet az ellátásszervezőbe online és egy napon belül meg is kaptam a választ, hogy ezt a vizsgálatot teljes egészében ingyenesen vehetem igénybe rajtuk keresztül.

Szuper!

Két nap múlva meg is volt az MRI vizsgálatom, újabb pár nap múlva konzultáltam a dokival, aki a beutalót adta, így bizonyossá vált, hogy évtizedek óta fennálló gerinc problémáim vannak, vagyis valós probléma, hogy számíthatok időnként a fájdalom kiújulásra.

Újra gyógytornász konzultáció, hogy ennek fényében nézzük meg mit kerüljek és mit csináljak, mire figyeljek.

No de a lényeg, amiért a blogot írtam.

Prémium Egészségpénztár tag a családunkban egy fő, hozzá kötődően és is be vagyok regisztrálva egy tagi kód alá, ezen belül saját nevemre van indítva ellátásszervező felület.

A lényeg... ha van dolgozó ember a családban, aki egyébként adókedvezményt igényelhet, akkor érdemes Prémium Egészségpénztári számlát nyitni, oda beküldeni a patika, orvos, gyógyászati eszköz stb. elszámolható számlákat és a beküldött számlák értékéből 20% visszatérül az éves adóbevallásban feltüntetett lehetőség szerint. Ha a taghoz a családból más is be van állítva egy fiókhoz, akkor az ő orvosi, patikai stb számlái is elszámolhatóak.

Nem tudom ez mennyire érthető, felhasználóként tudom az infókat átadni.

Itt tudsz regisztrálni a Prémium Egészségpénztárra, nagyon jó az ügyfélszolgálat, mindenben készségesen segítenek.


Ez itt a reklám helye, elképzelhető, hogy a sok ülőmunkának is köze van ehhez amit a vállalkozásomban végzek?

#mentespraktikák


Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!