Elég, hogy jó ízűen ettem egy kis banánt és máris pattogzik a szám, nagyon vicces

 

Nem, semmi köze a banánnak a herpeszhez, sokkal inkább a gyerekkorom óta hallottaknak, hogy ha herpesz jött ki a számon, akkor jött a mindent tudó reagálás: biztosan jó ízűen ettél valamit.

Nos, tegnap a gyermekem szólt, hogy anya hoztam egy kis gyümölcsöt, betettem a hűtőbe, egyél, ha szeretnél.

Nos, igen, szerettem volna, azonnal két kis aranyos banánt befaltam.

Úgymond véremmé is vált, olyan jól esett. Kb. 20 perc múlva éreztem, hogy feszíti a számat valami, tapogattam és éreztem, hogy szépen növekszik egy kis herpesz.

Nos, nem voltam rest, azonnal elkezdtem a fertőtlenítést. Zovirax mindig van itthon, de nem nagyon ízlik, és sajnos sokszor lenyalogatom, ezért úgy 10 éve kerestem a megoldásokat, hogy kenőcs mentesen megszabaduljak a herpesztől a számon.

Ezüst-kolloid csodákról sokan beszélnek, de nem vagyok olyan, aki csak úgy kíváncsiságból bármit letesztel magán.

Nos, ezt leteszteltem és működött. Ha időben kezdtem el ráfújni a herpesz feszülő területre a számon, akkor nem is lettek belőle hólyagocskák.

Ezért kikövetkeztettem, hogy valószínűleg a fertőtlenítési fázis is nagyon lényeges.

Kollégistaként csórón fogkrémet tettünk rá, ha kirügyezett a szánk, az legalább finom volt.

Az ezüst-kolloidnak nem érzek ízt, vagy csak megtanultam megvárni, míg megszárad a spriccelés. Ezt csinálom akár óránként többször is, amikor érzem, hogy most kellemetlenebb.

Úgyhogy szerintem 1-2 nap és huss volt herpesz, nincs herpesz többé.Tavaly júniusban kezdtem el online életmódváltó naplót vezetni. Izgalmas felismeréseket hozott és hoz is folyamatosan.

-------------------

Ez itt a reklám helye, a vállalkozásomban is szeretem az egyszerű, de hatékony megoldásokat. Itt tudsz hozzám szakmai konzultációra időpontot foglalni.

#mentespraktikák

Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!