Nahát, mire jó egy mágneses térdvédő...

Van az a fájdalom, amihez már nem akarok több fájdalom csillapítót bevenni, ekkor jönnek a legjobb mentes praktikák.

A lumbágó miatt fekvésből felülni csak kartámasszal tudok, szerencsére már jobban vagyok 4 nap után, de ez szépen kihozta újra a jobb felkaromban a csontig hatoló folyamatos fájdalmat.

Igen, megpróbáltam egy extra erős fájdalom csillapítót, ami nem hatott sem a gerinc problémára sem a karra.

Kenegettem a karomat lóbalzsammal, árnika krémmel, és egy extra erős nemtudommianeve fájdalom csillapító krémmel. Rövid időkre hozott enyhülést.

Egy ponton, egy fájdalomhatáron jött az ötlet, hogy keressem meg itthon a régi mágneses térdvédőt, ami egy gumírozott lábra húzható anyag, benne erős mágnesekkel.

Nosza, felhúztam a felkaromra, ráöltöztem, így nem csúszott le és vártam. Kb. egy óra múlva éreztem azt hogy nem érzek semmit, vagyis érzem, hogy van a karomon egy plusz anyag, aminek van egy súlya, de alatt a fájdalmat nem éreztem,

Megpróbáltam, levettem, átmozgattam, így sem fájt. Nos ez egy nap volt. Éjszaka természetesen nem viseltem és már ma sem.

Kíváncsi vagyok hány napra tett fájdalom mentessé.

Tetszett ez a megoldást, igyekszem rá sűrűbben emlékeztetni magam, hogy vannak mentes praktikák is, csak használni kell.


Tavaly júniusban kezdtem el online életmódváltó naplót vezetni. Izgalmas felismeréseket hozott és hoz is folyamatosan.

-------------------

Ez itt a reklám helye, a vállalkozásomban is szeretem az egyszerű, de hatékony megoldásokat. Itt tudsz hozzám szakmai konzultációra időpontot foglalni.

#mentespraktikák

Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!