Megcsináltam konzultáció előtt Palya Bea hangbemelegítő gyakorlatait - 3. tudatos lépés az életmódváltó programomban ebben az évben

 

Megcsináltam konzultáció előtt Palya Bea hangbemelegítő gyakorlatait - 3. tudatos lépés az életmódváltó programomban ebben az évben.

Pár hete a terapianatura.hu szervezésében vettem részt Palya Bea ingyenes  online workshopján.

Palya Bea Online workshop: Énekeld magad szabaddá –  A HANGadás és EGÉSZség kapcsolata 

Különleges élmény volt ennyi részvevővel egyszerre csinálni a gyakorlatokat, amit Bea tanított és együtt énekelni velük.

Energetizáltunk, bemelegítettük a hangunkat, igazi PalyaBeás élmény volt. Az  IGEN - Palya Bea közösség lelkes tagjaként és egy több hetes kurzusa részvevőjeként ezekből már több mindent ismertem és el is kezdtem beépíteni a napjaimba, de nem  ilyen tudatosan mint ma.

Ma úgy döntöttem, hogy amit a worksop után részvevőként megkaptunk ráadás anyagot Palya Beától azt végig csinálom az online szakmai konzultációm előtt.

No nem csak azért hogy csilingeljen a hangom, hanem azért is mert ma ezt döntöttem el, hogy megteszem.

A cica kb. 35 éve elvitte az énekhangomat és most újra tanulom ezekkel a gyakorlatokkal, hogy milyen is a mostani énekhangom. Izgalmas élmény ezzel foglalkozni.

Természetesen a reggeli tornám is meg volt és a fotózásom is a blogképhez.  Ehhez most egy kis izlandi zúzmó pasztilla fotót készítettem.

Igen, ebből egyet pár perccel a konzultáció előtt elszopogattam. Nem vagyok járatos izlandi zúzmó témában, csak azt tudom, hogy amikor hetekre elment a korábbi években a hangom, akkor a fiam ezt ajánlotta. Mivel óvatos duhaj vagyos a sokféle allergiám miatt, ezért ebből is csak egy natúr verziót mertem kipróbálni. Ízlett és a hangomon is segített, azóta nálam ez alap hogy tartok itthon rekedtségre.

Nos, izgalmas megfigyelni ahogy Bea tanításai alapján a hangom nyílik és megnyugtató hogy az izlandi zúzmó is hozzátesz ehhez.

Jó kérdés, hogy erről miért nem hallottam korábban, miért nem ajánlották...


Tavaly júniusban kezdtem el online életmódváltó naplót vezetni. Izgalmas felismeréseket hozott és hoz is folyamatosan.

-------------------

Ez itt a reklám helye, a vállalkozásomban is szeretem az egyszerű, de hatékony megoldásokat. Itt tudsz hozzám szakmai konzultációra időpontot foglalni.

#mentespraktikák

Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!