Vicces, hogy egy marék szőlő felér egy órás intenzív sétával

 Tippelj hány perc múlva jelentkeznek a hajad tövében az első kövér izzadtságcseppek egy marék szőlő elfogyasztása után?

Aki már megélt nőként hőhullámokat és jelentkeztek nála azok a tünetek, amikor indokolatlanul egyik pillanatról a másikra azt veszed észre hogy a homlokodon hatalmas vízcseppek gördülnek le, majd a hajad tövéből indulva egy patakká egyesülnek és a gerinced mentén érzed, hogy végigfolyik majd ugyanilyen gyorsan ez el is múlik, az tudni fogja miről írok most.

Szerencsére én pár éve már túl vagyok a banyakór ilyen kedves tünetein, de most mégis ehhez tudom hasonlítani, amit most tapasztaltam ahogy elkezdett érni a szőlő és elkezdtem kóstolgatni.

4-5x próbáltam ki pár nap alatt, hogy nagyon odafigyeltem arra, hogy mit eszek, szándékosan kerültem a kölest és társait, ami pár másodperc alatt tud hőhullámot generálni, de így is megfigyeltem hogy egy marék szőlő elfogyasztása után kb. 10 perccel elindultak a vízcseppek és nem csak a homlokom, a hajam tövében, hanem a bőröm is verejtékezett.

Kíváncsi vagyok hogy egyedül vagyok-e ezzel vagy te is tapasztaltad-e már?

Most odáig jutottam,  hogy még azt is leteszteltem, hogy ha intenzívebb mozgást végzek, mikor érem el ugyanezeket az izzadtságcseppeket.

Nos, kb. sohasem, de minimum 30-60 perc intenzív mozgás kell hozzá...

Most kísérletezek tovább, beszámolok róla majd hogy milyen ételekkel milyen hatást érek el.


Ez itt a reklám helye, az Életmódváltó facebook csoportomban ilyenekről is beszélgetünk.

#mentespraktikák


Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!