Csakrameditációs zenével akkor meditálok, ha ezt igényli a testem

 Az Életmódváltó online naplómban a meditációról sokat írok. Sokféle módon használom kicsit Katiötletesen a technikákat.

Érdekes találkozás volt pár éve, amikor csakrameditációkat kerestem és elsőként egy torokcsakra meditáció jött velem szemben a youtuben.

Akkoriban nagyon sok gondom volt  a hangommal, néha hetekre elment. Ez igencsak megnehezítette a vállalkozásomban a kommunikációt, ezért kerestem a válaszokat arra, hogy a testem mi ellen tiltakozik, mit jelez ilyenkor nekem és milyen mentes praktikákkal lehetne ezen javítani.

Amikor már végigvettem a testi okokat, akkor mentem tovább a lelkire, aztán amikor egyikre sem volt magyarázat jutottam el a youtube keresőbe.

Az egyik online konzultációm előtt döntöttem el, hogy keresek megoldásokat arra, hogy a torkom kiengedje a csilingelő hangomat.

Egyik módszernek sokáit ezt a beágyazott videót hallgattam, majd vele is rezegtettem a hangom.

Aztán továbbléptem és ha már torokcsakra, akkor tovább kerestem csakra irányban meditációkat.

Sokfélét hallgattam.

Azt figyeltem, hogy nekem mit súg-búg a testem, neki melyik tetszik, mi esik jól és valóban a testben adott pontokra elér-e a zene rezgése.

Rájöttem, hogy nem kell sem lótuszülés, sem spa környezet, csupán egy fejhallgató, egy kényelmes fotel, egy becsukott szem és máris indulhat a csakrazene, ami egy finom meditatív állapotba hoz, ellazítja a testem és nekem nincs más dolgom, csak erre figyelni és hagyni, hogy a testem magát tegye rendben.

Szóval semmi humbuk, semmi csoda és még így is működik... Ha nem hiszitek, teszteljétek le magatokon.


Ez itt a reklám helye, az Életmódváltó facebook csoportomban ilyenekről is beszélgetünk.

#mentespraktikák


Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!