7 perces szabály a Katiötletek életmódváltó naplóból

 

Az életmódváltó online naplómat 2023. június 1-én kezdtem el írni. Szinte ezzel egyidőben tettem rendszeressé a 7 perces szabályt az étkezéseim után.

Mi ez?

Egyszerű tapasztalat alapú könnyen betartható emésztést segítő program magamnak és ha akarod neked is. Minden főétkezésem után 7 percig mászkálok, sétálok, pakolászok vagy bármit is csinálok, a lényeg, hogy étkezés után felállok  és álló helyzetben maradok erre a pár percre.

Nagyon sokat dolgozok számítógép előtt, ahol igyekszem egyenes tartásban ülni, de úgy gondolom, hogy az emésztést végző szerveimnek ez semmiképpen sem jó. 

Tényleg van ilyen szabály, vagy csak én találtam ki?

Fogalmam sincs, hogy van-e ilyen szabály, de jött egy sugallatom, hogy nekem ezt csinálnom kell.

Azt vettem észre, hogy csökkentek a refluxos panaszaim, több étel típust tudok fogyasztani, és nagyon ritkán kell puffadásra vagy görcsökre gyógyszert bevennem.

Az életmódváltó online naplóm a saját testem működésének a megfigyeléséről szól és arról, hogy természetes módon próbáljam átformálni a szokásaimat, könnyen betartható módosításokkal.

Ha szeretnéd csináld velem, próbáld ki pár hétig és figyeld meg magad, hogy neked ez jó-e, komfortosabban érzed-e magad, esetleg energikusabb vagy-e.

Nincs két egyforma ember, szerintem fontos hogy magunkra figyeljünk és a saját megérzéseink szerint alakítsuk a napi szokásainkat.



Ez itt a reklám helye, a vállalkozásomban is szeretem az egyszerű, de hatékony megoldásokat. Itt tudsz hozzám szakmai konzultációra időpontot foglalni.

#mentespraktikák

Megjegyzések

Csatlakozz hozzám!